zondag 3 februari 2013

en... actie!

Wauw! Wat een heerlijk dagje heb ik toch! Ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk! Echt lachen en genieten! Vannacht niet zo best geslapen, maar daar merk ik niks van! Toptop!

 

Wat ook top is en waar we helemaal blij van worden, zijn alle acties die maar blijven binnenkomen!

Benefietconcert
Allereerst ga ik toch nog even reclame maken voor het benefietconcert met Matthijn Buwalda! Dit gaat erg mooi worden! De kaartverkoop is vorige week op mijn verjaardag gestart en er zijn nog kaartjes! Wie komt? Je steunt daarmee Forza4Sam! De kaartjes zijn te koop bij Foto Tuinman of d’Olde Soldoat in Genemuiden of via forza4sam@gmail.com.


Actie De Boeketterie in Genemuiden
’t Is tijd voor een bloemetje! Weet je waarom? Als je deze maand  bloemen en/of planten bij de Boeketterie in Genemuiden koopt, gaat er 10% van je aankoop naar Forza4Sam! Das toch wel een hele goede reden om iemand te verblijden met een bloemetje, toch? Of jezelf! 
Of wil je liever een lekkere taart maken? Geef je dan op voor de taarten workshop van 12/13 februari. Dit is ook bij de Boeketterie. Van elke taart gaat €2,50 naar Forza4Sam!
http://boeketteriegenemuiden.nl/
http://www.facebook.com/boeketterie.genemuiden?fref=ts
 

 
Veiling Shabby & Kids
“Inmiddels heeft Shabby & Kids (da’s van mijn tante Krista!) met de veiling van de 4 schilderijen uit de serie baljurken een bedrag opgehaald van € 102,50! Het totale bedrag is voor Forza4Sam en de stichting Energy4ll.

Ik ga in de komende weken 2 poppenkasten en 2 kinderkamerschermen in brocante stijl veilen. We beginnen met een poppenkast! 

Deze handgemaakte poppenkast met 2 sets gordijntjes (jongen en meisjes) wordt geveild voor Forza4Sam! De poppenkast is ingeklapt 62 cm breed en 122 cm hoog! Lava wit geschilderd, mooie ornamenten en de binnenkant beplakt met lichtblauw met witte stipjes plakplastic. Je krijgt er 2 sets gordijntjes bij. Voor de jongens, rood/wit geblokt en voor de meisjes, lichtblauw met roosjes.

De totale opbrengst gaat naar Forza4Sam!”
 
Er is inmiddels 40 euro geboden voor de poppenkast. Wie biedt nog meer? Ga naar http://www.shabbykids.nl/?p=Contact of naar haar Facebook-pagina: http://www.facebook.com/#!/pages/Shabby-Kids/132035086914317?fref=ts

Superactie! Dank je wel Tante Kris!

 
Afvallen4Sam
Ja, je leest het goed! 7 Januari zijn 17 collega’s van mijn papa begonnen met  afvallen voor Sam!
In totaal moet er 105 kg af! Hiervoor hebben ze de tijd tot en met 31 maart 2013.
Iedere maand zal er gewogen worden. Op 1 april 2013 wordt er weer gewogen en zal het resultaat bekend zijn.
De afvallers zetten een bedrag in voor de af te vallen kilo’s, daarnaast kunnen zij gesponsord worden.
Dat kan door familie, vrienden, maar ook door collega’s die niet willen afvallen. Het is natuurlijk de bedoeling dat iedere kilo heel veel geld opbrengt. Er kan ingezet worden op het totaal af te vallen kilo’s, maar ze kunnen ook één of meerdere collega’s sponsoren

Maar denk niet dat ze klaar zijn op 31 maart 2013, op 1 september 2013 zal er weer gewogen worden. Het aantal kilo’s dat de afvaller dan afwijkt van het gewicht op 31 maart 2013 gaat hem/haar het dubbele kosten van de eigen inleg. Sponsoren kunnen dan ook weer inzetten.

“Afvallen geeft energie, energie die Sam hard nodig heeft.”


Tof hè!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten