zondag 13 januari 2013

Sponsoring en Matthijn Buwalda

Sponsormodule
Vanaf vrijdag 10 januari is de sponsormodule op de site www.forza4energy4all.nl online gegaan! Dit betekent dat het team Forza4Sam of de deelnemers individueel (zoek ze op in de lijst) heel gemakkelijk gesponsord kunnen worden. Ook kan er een aanmoediging bij vermeld worden. Dit hebben ze hard nodig hoor! Het team moet flink gaan trainen. De bergen in Italiƫ zijn gi-gan-tisch!!
Dit is bijvoorbeeld de Gavia….! Pfff! Doe ze dat maar na!

 

Benefietconcert Matthijn Buwalda
Al vanaf het moment dat mijn papa had besloten mee te doen met Forza4Energy4All zijn collega’s van mijn mama van alles aan het organiseren om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Forza4Sam. Zo zijn ze bijvoorbeeld bijna wekelijks op vrijdag in de lunchpauze aan het vergaderen.


Ze hebben geregeld dat Matthijn Buwalda met zijn band komt optreden in de Gereformeerde Kerk van Genemuiden! Dit is op zaterdag 9 maart. Er zijn 80 VIP kaarten. Dit houdt in dat er vooraf aangeschoven kan worden aan een buffet! Mjammie! Deze VIP kaartjes zijn al bijna uitverkocht. Wie nog wil, moet er snel bij zijn! Ze zijn 32.50 euro per VIP kaartje.

Over een paar weken start de verkoop van de gewone kaartjes. Ik laat zo snel mogelijk weten wanneer en waar ze te koop zijn! Ze kosten 12.50 euro per kaartje.

Een prachtig liedje van Matthijn is de Berg rede: http://www.youtube.com/watch?v=Q6Q2m4RC9Xc

Sponsors
Maar het concert was niet het enige wat de collega’s van mijn mama bezig hield. Ook zijn ze druk bezig geweest om bedrijven te vinden die het concert willen sponsoren. Vele brieven zijn de deur uitgegaan. Als tegenprestatie waren/zijn er verschillende sponsormogelijkheden: A. Logo op het entreekaartje, B. logo op deze blog , C. logo op trainingstenue of een totaalpakket A, B en C.
Er hebben zich al zoveel bedrijven gemeld (dank dank dank!!), dat het shirtje en het kaartje vol zijn!

Onder het tabblad ‘Sponsors’ kun je de bedrijven zien die Forza4Sam al gesponsord hebben! Heb je een bedrijf  en wil je het logo daarvan ook op de blog? Dat kan hoor! Voor 75 euro plaatsen we het logo op deze blog onder het tabblad ‘sponsors’! Stuur een mailtje met het logo naar forza4sam@gmail.com.

Multibox
Nog weer een ander actie van de collega’s is de verkoop van de multibox! Hierover komt zo snel mogelijk meer informatie.

Nog meer acties….
En er zijn/ komen nog veel meer acties…. De collega’s van mijn papa zijn bijvoorbeeld aan het afvallen voor Forza4Sam! Er komt een collecte in week 8 in Genemuiden, IJsselmuiden en Kampen. Het evenement Running4Sam is in de maak. Hart4Sam…. De zwem4daagse voor Forza4Sam…..

Het wordt een bijzonder jaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten