zaterdag 15 december 2012

Media

Wat sta ik de laatste weken in the picture zeg! Wow! We hadden nooit gedacht dat Forza4Sam zoveel  zou losmaken bij mensen.  De achtbaan waarin we zijn beland, is echt op gang komen dankzij het persbericht dat Johan Snel van d’Olde Soldoat naar de lokale internet sites vlak na onze vakantie op Tenerife (weg rust… haha!) had gestuurd.

Als eerste een bericht op Zwartewaterkrant.nl: zie http://www.zwartewaterkrant.nl/35497.html. Nog geen dag later worden we gebeld door Zwartewater FM of we op zaterdag 1 december willen vertellen over Forza4Sam op de radio!!! Ja, ik ben echt op de radio geweest! Een hele belevenis was dat! Je kunt de uitzendig naluisteren op http://www.uitzendinggemist-zwartewaterfm.nl/uitzendinggemist/flash/default.php vanaf 17.03 min. Je zult mij een paar keer flink horen hoesten.


Daarna worden we op maandagochtend 3 december geïnterviewd door de Stadskoerier. De journalist maakt ook een hele mooie foto van ons:

 
We staan op 5 december voorop de Stadskoerier. Prachtig artikel is het geworden. Het gaat ook vooral over mijn grote broer Matthias*. Heel veel mensen kennen hem niet en op deze manier toch wel weer een beetje. Op de foto zie je hem op de achtergrond. http://www.destadskoerier.nl/scripts/edoris/edoris.dll?tem=DS_TEXT_VIEW&doc_id=1019882&dept_id=15

Op dinsdag 4 december heeft de Stentor een mooi artikel en weer een mooie foto geplaatst op de voorpagina van het regionieuws! Zie: http://www.destentor.nl/regio/zwartewaterland/vader-harmen-fietst-voor-zieke-sam-1.3541406
 
 
We hebben zoveel leuke reacties gehad op deze berichten! Ik ben zo langzamerhand de bekendste peuter van Gaellemuun! Papa en mama moeten nog wel heel erg wennen aan alle aandacht, maar tegelijkertijd vinden ze het ook wel heel hartverwarmend hoe iedereen eigenlijk Forza4Sam omarmt!
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten