dinsdag 18 december 2012

Acties Samrequest, Kaaihof en badminton

Papa en mama kunnen het nu echt niet meer bijbenen (bijfietsen…hihi!). Allemaal mensen om ons heen storten zich vol overgave op het opzetten van acties om geld in te zamelen voor Forza4Sam.

Samrequest
Bij Cafe/Cafetaria d’Olde Soldoat is de actie Samrequest gestart: Dat betekent, vraag je een plaat aan kost je dat geld, hoor je die plaat liever niet dan word de plaat gestopt voor het dubbele tarief. De opbrengst gaat naar Forza4Sam! ’t Is erg gezellig bij ‘DOS’, mijn papa en mama zijn er al geweest met vrienden en familie!
Ik word al ‘een held’ genoemd door één van de bezoekers! Tjonge…! En een groep vaste bezoekers hebben een pot voor de drank, maar ook voor Samrequest!

Mama, tante Essie, Johan Snel (d'Olde Soldoat) 
 met zijn zoontje en papa tijdens Winterspirit in Genemuiden
Prijskaarten de Kaaihof in Genemuiden
Op vrijdag 28 december organiseert de Kaaihof een gezellige Klaverjas en Hartenjagen avond met een mooie prijzenpot. Kaartliefhebbers zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom. Ook dit jaar wordt er weer een verloting gehouden waarvan de opbrengst deze keer ten goede komt aan Forza4Sam!!
Dus…. wie het leuk vindt om te kaarten of liever… wie van een verloting houdt… kom vrijdag 28 december naar de Kaaihof!!! (http://www.dekaaihof.nl/actueel/vrijdag-28-december-prijskaarten)

Bedrijfsbadminton
Ook op donderdag 27 december kun je mijn papa zien badmintonnen in team Forza4Sam tijdens het bedrijfsbadmintontoernooi in d’Overtoom in Genemuiden! Samen met mijn tante Inge Boender, ome Wout Bekendam en Jaap Verhoek strijden ze om de eer! Komen jullie ze nog aanmoedigen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten