dinsdag 24 februari 2015

Halve marathon van Zwolle

Mama ziet dat de laatste blog alweer van een half jaar geleden is! Is er dan helemaal niks gebeurd afgelopen half jaar? Nou integendeel! Maar voordat ik een terugblik doe, wil ik eerst even het volgende leuks vertellen!

Oproep
Mijn mama werkt bij Vebe Floorcoverings/Condor Cartex en ze heeft een hele lieve college Monique Smit (en natuurlijk nog veel meer :-) ). Zij wil voor mij de halve marathon van Zwolle gaan lopen op 13 juni! Nou heeft ze aan al haar collega's gevraagd of ze mee willen lopen voor Forza4Sam/Energy4All! Het is dan de bedoeling dat iedereen ook een sponsorbedrag meeneemt. Fantastisch hè! Er hebben zich al een aantal collega's aangemeld. Dat doet toch wel heel goed hoor! Erg hartverwarmend!

MAARRRR... Zou het ook niet leuk zijn, als nog veel meer mensen zich hierbij aansluiten en ook gaan lopen voor  St. Energy4All op 13 juni in Zwolle? Je kunt kiezen uit de 4 Engelse Mijl (6.4 km) en de halve marathon (21 km). Schrijf je tijdig in voor 1 van beide afstanden, want dan ben je verzekerd van een startbewijs. Vorig jaar was het deelnemerslimiet al snel bereikt (www.halvemarathonzwolle.nl/inschrijven).

Wie gaat deze uitdaging aan? Graag uiterlijk 5 maart a.s. een mailtje naar harmenilona@hotmail.com  als je de inschrijving hebt geregeld en mee gaat lopen voor dit mooie doel.


 Waar waren we gebleven vorig jaar:
Na het fantastische avontuur in Italië wat vooral op facebook te volgen was, had mama het nog heel druk met de bruiloft van vriendin Bea. Mama was samen met haar andere vriendin Herma ceremoniemeester! Ja heus! En die taak namen ze heel serieus! Dat was ontzettend leuk om te doen en ik hielp elke woensdagochtend als ze weer aan het vergaderen waren, goed mee!
Samen met Herma druk voor de bruiloft!

Ik ben zelfs op de bruiloft geweest! Ik mocht op de foto en ben mee geweest naar het gemeentehuis. Dat vond ik wel erg leuk. Ik was gezellig aan het kletsen en lachen door de ceremonie heen. Ik mag dat!! Haha!
In het gemeentehuis. Knappe vent ben ik he!
 
Daarna ben ik een paar uurtjes thuis geweest met Tineke van de KinderThuisZorg. En toen ben ik samen met haar nog weer naar het diner geweest! Ik eet dan wel niet mee, maar vind het wel gezellig om er bij te zijn!

Maar na de bruiloft was ineens alle drukte over en toen viel mama in het welbekende gat. Ja, echt! Er kwam niks meer uit haar. Ook heeft ze het toen gigantisch veel pijn in haar rug, schouders en nek (hoofdpijn) gekregen. Ze had krachtverlies en tintelingen in haar armen, waardoor ze niet achter de computer kon werken. Ook erg handig met een 16 kg (!!) wegend jongetje in huis!  Ook nog gekkigheid van een een of andere huiduitslag, wat veel jeuk veroorzaakte, ze zag er niet uit! En een week lang kiespijn (net toen papa en mama samen een weekendje weg waren :-( ). Nou ja...mama is bij de manueel therapeut beland en ze heeft binnen 2 maanden al haar fysio-behandelingen er door gejast. Toen was de pijn nog niet weg en nu is ze aan het fitnessen geslagen. Ze vindt er niks aan, maar ze moet wat he! 2 x in de week, maar de laatste 2 weken lijkt het toch iets beter te gaan. Wie weet krijgt ze wel flinke spierballen, zodat ze me beter kan tillen!

Samen met Esther lezen.
 
Maar nu genoeg over mijn mams gepraat... Met mij gaat het het laatste half jaar best goed. De goede momenten zijn gelukkig altijd nog meer dan de slechte momenten. Papa en mama vinden mij de laatste maanden ontzettend wijs geworden. Ze kunnen echt superveel van mij genieten! Ze merken dat ik het leuk vind om met andere kinderen te spelen. Ik hou wel van gezelligheid!
Ik heb wel om de 1, 2 of 3 weken wel last van langere epileptische aanvallen. Deze week al drie dagen met 3 aanvallen en dat is wel heel veel hoor! En heel akelig om te zien. Dan voelen papa en mama zich net als mij heel rot. Vaak heb ik dan ook wat lichte verhoging. Dat kan al door een verkoudheidje komen. Ik mag er dus niks bij krijgen, maar dat is wel lastig in de winter met alle virussen om je heen. Laat de lente maar komen...!Wat ook wel mooi is is dat ik 26 januari 4 jaar ben geworden, een echte kleuter! Ik heb een mooie bubbeltjespaal gekregen! Mijn neefjes en nichtjes en vriendjes en vriendinnetjes hebben luid voor mij gezongen! Dat vond ik echt super!

 


De week voor m'n verjaardag zijn we een week naar Villa Pardoes geweest bij de Efteling. Samen met mijn nichtjes Sanne en Lieke hebben we samen met papa en mama en tanta Laura, hier van genoten. Vooral de sprookjesboom, Circus Carnaval en het bubbelbad vond ik super!

Circus Carnaval
Sprookjesboom
Geen opmerkingen:

Een reactie posten