donderdag 17 april 2014

Forzamama!Hallo allemaal,

Ik heb jullie ontzettend veel te vertellen!!!
Niet papa, maar mama gaat dit jaar meedoen met Forza4Energy4all! Samen met tante Inge, de zus van mama. Fietsen is niks voor hun, maar wandelen vinden ze wel erg leuk! Ze gaan 12, 13 en 14 september dan ook de bergen in Italië te voet beklimmen! Stoer hè! Mama wilde eerst een jaartje overslaan, maar toch begon het begin dit jaar weer te kriebelen. Nou bleek dat alle ouders van lotgenootjes die we kennen, Noa, Sterre, Jenske, Tim, Max en Jip ook weer mee gaan. Ze gingen mama even heel erg lekker maken en dat kon ze niet weer staan ;-). Voorzichtig bij tante Inge gepolst, maar die vond het vorig jaar ook zo geweldig in Italië dus die zei al gauw: JA! We doen het!

Inge, ik en mama!


Belangrijkste doel
Het belangrijkste is natuurlijk dat er zoveel mogelijk geld ingezameld moet worden. Het onderzoek naar een medicijn tegen energiestofwisselingsziekte is namelijk al heel ver gevorderd! Er zitten grote doorbraken aan te komen. Maar daar is nog wel veel geld voor nodig . Elk jaar sterven er nog ontzettend veel kinderen aan een energiestofwisselingsziekte  en elk jaar worden de kinderen steeds zieker en dat moet gewoon stop worden gezet!We hebben een nieuw logo (mooi he!), de blog is wat geüpdatet (zie ook onder kopje ‘over mij’), de eerste wandeltochten zijn gemaakt en …. trommelgeroffel…. de eerste actie is in volle gang! Daar hebben jullie vast al wel over gehoord of gelezen, maar toch vertel ik het nog maar een keer…
Marry Bekendam (tante van mama en Inge) verloot namelijk op vrijdag 25 april, op de kunstmarkt Te Kunst en te Keur,  een prachtig schilderij.  1 lot kost 2 euro, 3 loten kosten 5 euro. De gehele opbrengst gaat naar Forza4Sam! Jullie doen toch wel mee?
Je kunt op de dag zelf lootjes kopen (Westerkaai, Genemuiden), maar je mag het ook via mijn mama doen (facebook, mail, twitter @sam_26_01_2011).
Wil je het schilderij in het echt zien? Dat kan! Hij hangt in het atelier aan de Westerkaai in Genemuiden (plus een foto van ons drieën … hihi!).

en

mooi hè! het schilderij is 120 x 40 cm

Wil je ‘gewoon’ geld doneren aan Forza4Sam, dan mag dat natuurlijk ook! Op de site www.forza4energy4all.nl kun je ons via de sponsormodule sponsoren. Zoek ons op onder team Forza4Sam (pagina 6). Alvast heel erg bedankt!!Geen opmerkingen:

Een reactie posten