zondag 24 maart 2013

Opbrengst Y4Y-pannenkoekenrestaurant

Wat een leuke dag was het gisteren! Gisterochtend heb ik gezellig gespeeld bij mijn nichtjes Meis en Lente en neefje Melle. Dat was gezellig! Papa kon ondertussen mooi trainen, helaas in huis…. ’t Was te koud en het waaide te hard buiten! En mama was gezellig samen met opa en oma op stap. Mama was weer een stuk beter te genieten na een week ziek zijn. Flink verkouden en erg weinig energie de hele week. Elke dag maar slapen, slapen en nog eens slapen. Dat zet haar wel aan denken hoor…! Zijn alle kindjes met een energiestofwisselingsziekte altijd zo moe? Waarschijnlijk nog veel erger! Das niet fijn, das afschuwelijk! Daar moet echt wat aan gebeuren! En daarom gaat papa meedoen met Forza4Energy4All en proberen papa en mama samen met nog 7 teamgenoten zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een medicijn tegen energiestofwisselingsziekte.
Cheque
Teamgenoot Pieter van Ommen is één van de leiding van de jongerengroep Youth4Youth (Y4Y) van onze kerk (Gereformeerde Kerk te Genemuiden). Jaarlijk organiseren ze allerlei activiteiten voor jongeren. Om deze te bekostigen, wilden ze net als 2 jaar geleden, een pannenkoekenrestaurant openen voor twee dagen. De opbrengst zou dan naar Y4Y gaan om de activiteiten te kunnen betalen. Pieter kwam om het idee om ook een deel aan een goed doel te schenken…. Je raadt het al…!! De helft (!) gaat naar Forza4Sam. Vorige week hebben we dus heerlijk pannenkoeken eten. En gisteren kwamen de 10 personen van de organisatie van het Pannenkoekenrestaurant persoonlijk de cheque aan ons overhandigen! En wat voor één! Prachtig mooi gemaakt! Dank je wel Berjan Hulleman, Ynez Visscher, Pieter van Ommen, Anna-Beth van Dalfsen, Jan-Albert de Jonge, Roel Selles, Jacomine Tertoolen, Tom Beuzenberg, Jonathan Altena en Marlijn Dillen! Maar ook dank aan alle overige Y4Y-leden die hebben meegeholpen!

Op http://www.breman.net/item/6591/ staat nog een heel leuk artikel over dit alles beschreven. Echt even lezen hoor! Zo leuk en grappig!

O ja… vergeet ik nog bijna iets! Ik heb ook een map gekregen met allemaal tekeningen die gemaakt zijn door de kinderen (en een enkele volwassene ;-) )die hebben gegeten in het pannenkoekenrestaurant! Zo lief! Ik kan er mijn kamer wel mee behangen, zo veel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten